dijous, 18 de desembre del 2008

VALORACIÓ DEL BLOC... I BON NADAL A TOTHOM!


Comencen les vacances de Nadal i arriba el moment de fer una valoració del bloc. M'agradaria llegir els vostres comentaris. Què us sembla, després d'aquests tres mesos, això de tenir un bloc? Ha estat una eina útil per estudiar i per repassar coses? El visiteu sovint? Aneu fent les activitats i els jocs que us proposo? Voleu fer algun suggeriment? Hi ha alguna cosa que no us agradi? Vull que sigueu sincers! És molt important per a mi conèixer la vostra opinió!

I ara només em falta desitjar-vos unes bones festes a tots i que els reis us portin molts regals! Descanseu aquests dies i, sobretot, sigueu molt feliços! Fins l'any vinent!!!


dimarts, 16 de desembre del 2008

HIPERÒNIMS I HIPÒNIMS



Aquí us deixo un joc per practicar allò que hem vist avui a classe: els hiperònims i els hipònims.

divendres, 12 de desembre del 2008

QUÈ ÉS UNA PREPOSICIÓ?


Recordeu el que hem vist sobre els sintagmes. Ahir vam veure els sintagmes preposicionals i alguns de vosaltres no sabíeu què era una preposició. Aquí teniu una definició i un llistat de preposicions en català.

dijous, 4 de desembre del 2008

M'HE QUEDAT SENSE VEU


No ha estat possible! M'ho havia proposat, però finalment hem arribat a dijous i no puc parlar. Que és avorrit això d'estar en silenci tot el dia!! Bé, fins la setmana que vé. Sigueu bons nens!

dimarts, 2 de desembre del 2008

COSES DE CASA


Avui us proposo un joc per treballar el lèxic de la casa i ampliar el que hem vist a classe. Que en gaudiu!

dilluns, 1 de desembre del 2008

LES LLENGÜES ROMÀNIQUES


El català, el castellà, el francès i l'italià són algunes de les llengües romàniques, és a dir, derivades del llatí, que es parlen a l'actualitat. Vols comprovar si ja et saps la lliçó? Endavant!