dissabte, 20 de juny del 2009

L'HORA DELS ADÉUS!

Nois, noies, hem arribat al final del curs i els nostres camins s'han de separar aquí. Com ja us vaig dir l'altre dia, he estat molt a gust amb tots vosaltres. De vegades m'heu fet enfadar una miqueta (és el que té ser tutora, oi?), però també és cert que hem rigut un munt tots plegats. M'emporto molts records de tot el que hem viscut aquest curs i jo també, vagi on vagi, segur que us trobaré a faltar. Espero que aquest any, el primer que sou a l'institut, hagi estat el més bonic possible per tots vosaltres. Us desitjo molta sort al llarg de tota l'ESO i que us en sortiu molt bé la resta d'anys que us queden allà a l'IES Alba. I com sempre us dic, que sigueu molt feliços. Que tingueu unes molt bones vacances i un petó molt fort a tots,

Vicky (la vostra profe de català, la profe de francès d'alguns de vosaltres i la tutora del 1r B, un grup que sempre portaré a dintre del meu cor)


23 comentaris:

Susana ha dit...

Hola Vicky!

De veritat, per a mi, tot aquest curs has estat una tutora fantàstica, i no crec que ens :'(
Es lo que sol pasar, quan l'hi agafes apreci a una persona.
Bueno, ara et desitjo tot lo millor possible amb els nous alumnes, nou institut, nova classe,... I t'nvio un abraç molt gran de part meva! Mai t'oblidarem Vicky! Durant tot aquest curs has estat una persona molt important per nosaltres! T'ESTIMEM!!!!



adeuu, i que tinguis totaa la sort possible al nou instii (=

Chiara ha dit...

hola vicky!
et trobare molt a faltar ets molt bona professora.
U sentu molt si algunes vegades te e fet cridar.
Espero que a tu tambe et vaigi molt be el altre institut i que tinguis molta sort.

De la teva antigua alumne Chiara.


testimo molt!
unPTÓ.

David Gimeno ha dit...

Holaa Vicky!!!!!

Per fi vacaanceeeeeeeeeeeeees :D

Moltes gràcies per aquest curs que ens has donat.

Al principi tenia molta vergonya i era molt tancat pero jo crec que tenir una bona tutora em va ajudar a afrontar totes les dificultats del curs.


Et desitjo de tot cor que et vagi molt bé allà on vagis.

Bona sort i BON ESTIU!!!!!


David Gimeno

Anna Tobarra ha dit...

Hola Vicky,
tots tres tenen tota la raó perque amb tú em aprés moltes coses, em rigut molt, t' hem fet enfadar... pero yo crec que el més important i el que conta de veritat son les rises i les xarrades k em tingut!!!


ET DESITJO MOLT BONA SORT EN TOT I QUE TINGUIS UN BON ESTIU I UNES VACANSES MOLT BONES I QUE ET VAGIN MOLT BE LES COSES.


Espero que algun dia ens vinguis a visitar o ens escriguis...


Bon estiu i cuidado amb els petards jeje :)

Anaa

Núria ha dit...

Hola i adeuu ...

es una frase que fa sentir malament :'(

en aquest curs ens has ensenyat : a viure, a demostrar coses que creiem que eren impossibles, ens has comprees, ens has escoltat, HAS PATIT, has ensenyat també llengues... jaja !!

ens has fet treure la part trista, esbojarrada ... però sobretot LA BONA !!

com ha tutora has sapigut superar els mals tranguls, els conflictes... però el que valoro més de tu ha sigut que ens has ajudat com a bona persona que ets.

estic completament segura que t'anirà super bé el nou institut que aniras. et desitjo el millor.

ET TROBARE A FALTAR !!

La profe de català de 1r B ha dit...

Núria, quina surpresa que algú escrigui aquí després de tot l'estiu!!! Segur que aquest any estareu molt bé amb la nova tutora, ja veureu!! Jo vaig aprovar aquell examen que tenia al juny i avui he començat en un altre insti. Aquest any per això no seré tutora. M'agradaria molt passar-me un dia per allà, però ho tinc complicat!! Sigueu bons i molt feliços! Jo també us trobaré molt a faltar!!! Un petó molt fort a tots de part meva. I com que a mi tampoc no m'agraden els adéus... m'acomiadaré amb un "fins sempre"! :)

Anna Tobarra ha dit...

Hola Vicky
fa molts mesos que no em paso per el blog felicitats per aver aprovat el examen i espero que et vaigi molt bé a la nova escola...

espero que t'agi anat molt bé aquest estiu i k hagis disfrutat molt perk ja s'acaba:P

un petonet
espero tornarte a veure dintre de poc!!!

Anna Tobarra ha dit...

Hola Vicky

fa molt de temps que no em pasava per el bloc esk amb els deures i tot no tink temps jeje
Com et va en el altre institut??
Són vons els alumnes que t'han tocat o pitjors nosaltres encara k veig dificil que es portin pitjor :P

Bueno esperu que un dia et pasis per el institut k et volem veure!!

Un peto
adeu

La profe de català de 1r B ha dit...

Ana!! Quina surpresa! La veritat és que estic molt bé en el nou institut, tot i que us trobo a faltar. Aquest any només faig classes de francès i no sóc tutora, amb la qual cosa no m'he d'enfadar tant ;-) I vosaltres, com va tot per allà? Què tal les classes? No feu enfadar la vostra nova tutora, eh? No sé quan podré passar-me per allà, però si trobo un moment, ho faré. Molts petons i records per tots!!! Fins aviat!
Vicky

Eric Mesa ha dit...

Ya portem molt del primer trimestre i han vingut professors nous.La nostra tutora es diu Julia i es prof de plastica.A veure si et passes un dia per l'institut i la coneixes adeuuu!!!

La profe de català de 1r B ha dit...

Eric!! Estic molt contenta de tenir notícies vostres!! Ho tinc una mica complicat per passar-me pel vostre institut perquè jo treballo en un altre insti aquest curs i, com vosaltres, tinc classe de dilluns a divendres :) Espero que us vagi molt bé amb la nova tutora i que us porteu molt bé amb ella!!! Gràcies per escriure de tant en quant al bloc. D'aquesta manera us sento més a prop. Estic molt contenta al nou insti, però també és cert que us trobo a faltar. Dóna molts records a tots tots els companys i un petó molt fort de part meva! Fins aviat!!

Anna Tobarra ha dit...

Hola Vicky,
aquet primer trimestre m'ha anat molt be
no he suspès ninguna assignatura...
Els reis s'han portat genial
la veritat que no m'esperava tants regals.

Espero que et vagin molt be les coses.
Fa molt que no em pasu per el blog, pero estava fen una redacció de català i me enrrecordat de la redacció que ens vas fe fer, i ens vas dir que la que més t'agrades la penjaries al blog... i he decidit pasarme...


bueno vaig a continuar que encara em queda per una estoneta.

Un petonet

La profe de català de 1r B ha dit...

Anna, guapa! Quina il·lusió em fa que us passeu de tant en tant per aquí per dir-me alguna cosa!! Bon any!! M'alegro molt que hagi anat molt bé aquest primer trimestre. És que ets molt bona alumna!! :) Pel meu insti va molt bé. Aquest any només faig classes de francès. Estic molt contenta, però no pensis, trobo a faltar la tutoria i les xerrades que hi teníem. Abans de Nadal vaig veure els profes de l'Alba i em van explicar una mica com va per allà. M'agradaria molt poder passar-me un dia, però és una mica complicat amb l'horari que tinc. Un petó a tots!!! Us estimo molt!!!
Vicky

Anna Tobarra ha dit...

Hola Vicky,
quina pena que abans de nadal només veiesis als profes m'hauria agradat veuret...
espero que vinguis una altre vegada.

Aquest any també estic fen francès d'optativa tal i com em vas dir l'any pasat, i la veritat es que m'agrada i l'estic enganxan bé...pero trobu a faltar els teus jocs per aprendre, com per exemple aquell que ens vem ficar en una rotllana i tu començaves dien un número i teniem que seguir de dos en dos o de tres en tres...vaig aprendre molt.
Aquest any anem a Perpinyà d'escursió
tinc moltes ganes de que arribi el dia i espero que sigui tan divertida o més que la de l'any pasat perqué va estar molt bé, i despres fen aquell colag...que per cert encara no l'hem tornat a veure jeje


bueno vaig a estudiar una miqueta.
Un petonet
Que et vagi tot molt bé!!!

La profe de català de 1r B ha dit...

Segur que aquest any aprendràs molt francès, ja que dura tot l'any. I a Perpignan t'ho passaràs molt bé amb la Sílvia i la Laura, n'estic segura!! Intentaré passar-me algun dilluns a la tarda. M'han entrat moltes ganes després de parlar amb tu! Dóna records a tots i un petó molt i molt fort!!!

Anna Tobarra ha dit...

Hola Vicky,

estic aqui aburrida i e decidit tornar-me a pasar :)
no tinc res de nou per explicar-te pero magradaria qie fosis ara tu la que m'expliquis com et va per alla?? a quin institud estas...

Bueno doncs aprofito per dir-te si es que no ho saps que la Àngles ( la professora de socials ) s'ha marxat perque ja a tornat la assumpta que es la professora a la que estaba substituin. El últim dia li vem fer dedicatories i vem estar parlan i es va posar a plorar i la veritat esk a mi també em van entrar ganes jeje :P

Et deixu fins demà que alumillor em pasu que tinc tota la tarda i potse tambe es pasa la Laura Armengol...


Un petó

La profe de català de 1r B ha dit...

Noies, al final acabaré jo plorant! Vaig veure l'Àngels i la veritat és que uns dies després encara estaba emocionada amb l'acomiadament que li vau fer.
Bé, jo com sabeu vaig aprovar aquell examen al juny i ara estaré com a mínim dos anys a un institut d'Esplugues de Llobregat, molt més a prop de casa meva (jo no tinc cotxe i l'any passat havia de fer unes combinacions per arribar a l'Alba!!).
Com ja us vaig explicar aquest curs només faig classes de francès (només sóc jo) a tots els curs de l'ESO i a 1r de Batxillerat. També estic organitzant sortides amb tots els grups. Jo també m'ho passo molt bé! Els companys i els alumnes m'han rebut molt bé i diuen que sempre em veuen molt feliç (és que això de ser tutora de vegades una s'havia d'enfadar, oi?). No obstant això, penso molt sovint en vosaltres i em demano què serà de tots! No m'he oblidat de cap de vosaltres (dels que continueu al 2n B, dels que van passar a l'A, dels que han repetit...). Tot el que tinc són bons records i això és molt bonic!
Espero poder veure'us aviat. Un petó molt fort a tots! M'agrada molt que m'escrigueu aquí, de debó! És una manera de sentir-vos més a prop :)

Susana ha dit...

Hola Vicky!

Mira estic aburrida avui que no tinc deures i he decidit pasar-m pel blog.

Si, a la Angels li vem fer moltes sorpreses de comiat. Fins i tot els de la D li van fer un pica-pica! De veritat, l'Àngels era molt bona i la que tenim ara, l'Assumpta no ens agrada tant :(

Bueno espero que et vagi molt bé al institut que estas ara.

M'en vaig avera si estudio una mica per l'examen de mates del dijous.

Un petò!

Fins aviat (:

Anna Tobarra ha dit...

Hola Vicky,
la Laura el altre dia no va poder escriu-re en el blog, perquè vem acabar molt tard amb el treball de sintesis....

Aquest any per carnaval ens disfraçarem cada clase d'un tema i la veritat que ens fa molta il·lusió, encara que el sing star de l'any pasat no va estar gens malament vem riure molt jeje....

Tu que faras en el institut on estas ara??

Ja t'esplicare com va tot i que farem més per carnaval...!!!

Un petó
Fins aviat.

La profe de català de 1r B ha dit...

Noies, em fa molta ilusió saber de vosaltres? Molta sort per l'examen de mates! Li diré a l'Àngels que la trobeu a faltar :)

En el meu insti, tots els profes ens disfrasem de vampirs, ja que la peli de l'any per vosaltres ha estat Crepúscul ;-)

Un petó molt fort a totes!

Anna Tobarra ha dit...

Hola Vicky,
el Divendres a tutoria vem parlar de que ens podiem disfressar i vem arribar a la conclusió de que ens disfressarem de mimos jeje.

Ara estem inventant-nos una escena per actuar dos minuts bueno ja m'explicaràs com et va el dia de carnaval....

Un petó
fins aviat

Anna Tobarra ha dit...

Hola Vicky,
com va anar el carnaval per alla?
espero que molt be...
un abraçada molt forta!!
vaig a estudiar.

La profe de català de 1r B ha dit...

Va anar molt bé! La majoria dels profes ens vam disfressar de Crepúsculo i feiem una por! :) I vosaltres, tot bé? Avui també teniu festa, oi? Jo ara m'he de posar a preparar classes i a buscar activitats pels blocs de francès d'aquest curs. Espero que vagi tot molt bé. Molts records a tots!!! I un petó molt fort per a tu.