dijous, 4 de desembre del 2008

M'HE QUEDAT SENSE VEU


No ha estat possible! M'ho havia proposat, però finalment hem arribat a dijous i no puc parlar. Que és avorrit això d'estar en silenci tot el dia!! Bé, fins la setmana que vé. Sigueu bons nens!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Vicky!!!!

Doncs res dirte que ens hem avorrit molt avui a l'hora de català(almenys jo si).



Espero que et milloris i que ja poguem fer classe el dilluns.


Fins dilluns


David Gimeno

La profe de català de 1r B ha dit...

Gràcies, David. Jo us he trobat a faltar! Bé, ens veurem la setmana que vé, però recordeu que dilluns és festa i que dimarts a la tarda no hi ha classe perquè tenim les avaluacions. Així doncs, no ens veurem fins dijous, tot i que intentaré passar-me per la classe per veure com esteu. Aneu estudiant per l'examen. Si teniu dubtes en parlarem dijous.
Vagi bé!

Anònim ha dit...

hola vicki



felicitats crec que avui es el teu aniversari



hadeu"""

La profe de català de 1r B ha dit...

Gràcies, Àlex. Així és, ahir dia 4 vaig fer ?? anys! Havia comprat unes piruletes per vosaltres i tot. Va ser tan avorrit això d'estar tot el dia sense parlar...

Anònim ha dit...

Jo, la Chiara i la Irene li vam dir a tots que quan arribesis et cantesim aiversari feliç pero quan vam veure que no venies i venia el profe de guardia ens vam aborrir moltíssim!

Que et milloris!

La profe de català de 1r B ha dit...

M'hauria agradat tant sentir-vos cantar-la!! Quina mala sort! Bé, ara ja començo a parlar, amb una veu molt estranya, però ja puc parlar! :) Així doncs, segur que ens veiem aquesta setmana! Vaig bé!
Vicky